eReolen Global

eReolen Global

Adgang
Fri online adgang
eReolen Global indeholder over 4000 engelske ebøger og netlydbøger. Der er skønlitteratur og faglitteratur, for både børn og voksne.

Du kan se genreoversigter eller søge direkte på eReolen Global. Her kan du kan finde rejsebøger, som du kan tage med på rejsen, spændende romaner til ferien eller bøger til børnene, som lige er gået i gang med engelsk i skolen. Som noget nyt har du nu også adgang til et stort udvalg af engelsksprogede magasiner - som ikke tæller med i lånekvoten.

Du kan låne 2 e-bøger eller lydbøger samtidigt. Enkelte titler, ofte de nyeste, vil skulle reserveres. Du kan have 2 reserverede titler ad gangen. 

Lånetiden er 21 dage.

Dine lån på eReolen Global påvirker ikke dine lån på den danske version af eReolen.
Du skal være indmeldt på biblioteket i den kommune, hvor du bor. Du bruger dit almindelige biblioteks-login og pinkode.

Sådan gør du:

  • Download app'en Libby til iOS, Android eller Windows/ åben siden på din PC
  • Find biblioteket "ereolen global"
  • Log in i Vallensbæk kommune/library med dit CPR nr og kode til Borgerhuset

Du kan streame ebogen og lydbogen til din pc, tablet eller smartphone. Det kræver, at du er online. Du kan også hente bogen ned som epub eller pdf og læse den på en pc, eller andre e-bogslæsere som kan bruges med epubformatet.

eReolen Global kan også bruges i udlandet. Du logger på, som normalt, men husk at tjekke om du har gratis data/eller sørg for at være på wifi i udlandet, specielt ved brug af lydbøger. Du kan også downloade dine materialer inden du tager afsted.

Lær at bruge eReolen Global på eKurser her.