Masterfile

MasterFile Premier (EBSCO)

Adgang
Hjemmefra og på borgerhuset
EBSCO MasterFILE Premier er en artikelbase med adgang til ca. 1700 tidsskrifter i fuldtekstsudgave, samt opslag fra omkring 450 opslagsværker. Masser af stof til opgaveskrivning og meget andet!


Database med adgang til engelsksprogede artikler fra ca. 4500 tidsskrifter - både populære og videnskabelige - hvoraf næsten halvdelen er i fuldtekst.

MasterFILE Premier indeholder artikler, anmeldelser og andre slags tekster fra forskellige videnskabelige magasiner og tidsskrifter samt opslagsværker og landerapporter, foruden biografier og omkring 55.000 primærkilder (mange af dem amerikanske kilder).

Man tilgår MasterFILE Premier-databasen gennem servicen EBSCOhost, der er et online system, som tilbyder nem adgang til forskellige databaser med internationale bøger, videnskabelige artikler og tidsskrifter. Her er adgang til brede populære emner og specifikke emneorienterede databaser. Nogle tidsskrifter findes helt tilbage til 1980.

MasterFILE Premier er et brugbart værktøj for forskere, studerende og skoler, men også folk med en generel videnskabelig interesse!