RB Digital

RBdigital

Adgang
Fri online adgang
På RBdigital (nu Ereolen Global Magazines) kan du læse engelsksprogede magasiner på din tablet, mobil eller PC.

Lån alverdens magasiner - læs dem på din tablet, mobil eller PC. RBdigital giver adgang til et stort antal engelsksprogede e-magasiner og gennem biblioteket kan man  låne de bedste af disse.

RBdigital er flyttet over på Ereolen Global, så nu behøver du ikke længere et seperat login. Du logger bare på med cpr og pinkode. Alle magazinerne er til rådighed, hvilket betyder at de ikke tæller med i lånekvoten for ebøger og lydbøger. På tablet eller mobil skal du benytte Ereolen Globals app Libby.

RBdigital indeholder over 350 magasiner som er udvalgt af de danske biblioteker. Magasinerne er primært engelsksprogede, og dækker et bredt emnefelt.

Du kan sidde hjemme og svirpe rundt i magasiner inden for de emner du interesserer dig for. Du skal være registreret som bruger på Vallensbæk Bibliotek og bo i Vallensbæk Kommune.

Nyeste udgave af et magasin udkommer på RBdigitsl samtidig med den trykte version. Der er ikke loft på antal udlån. Du kan låne så mange du vil, og lige så længe du vil. Magazinet udlånes automatisk i 21 dage, men du kan bare låne det igen, lige så mange gange du.

 

Sådan gør du:

  • Åben Ereolen Global siden på din PC, eller download Libby på tablet og mobil.
  • Log in ved at vælge Vallensbæk under Vælg dit lokale bibliotek.
  • Find det magasin du gerne vil læse og tryk lån. 
  • Du kan nu læse dit lånte magasin på alle dine enheder.