Bente anbefaler romanen Lone Star

Bente anbefaler "Lone Star" af Mathilde Walter Clark

Af mly
14.03.19
Mathilde Walters Clarks selvbiografiske familiehistorie, velskrevet og underholdende – om barndommen i Danmark med besøg af den spændende amerikanske professorfar, og Mathildes besøg hos hans familie, de fire halvsøskende og den besynderlige og skræmmende stedmor.

Mathilde Walter Clarks barndom er spændt ud mellem livet i Danmark, med en enlig mor, og de årlige besøg af den spændende amerikanske professorfar. Da Mathilde har lært engelsk tilbringer hun somrene i Texas, hos faderen og hans nye familie – en hollandsk stedmor og fire børn. Især stedmoderen er en meget besynderlig og følelseskold person, som er virkelig interessant og morsom og lidt skræmmende at følge i bogens første halvdel.

I bogens anden halvdel tilbringer den voksne Matilde 10 dage med faderen og får her oprullet en masse familiehistorie og vi hører om den store slægt. Man mærker at det er magtpåliggende for Mathilde at bevare forholdet til faderen og slægten.

Hvor bogens første del er inddragende med sine skildringer af steder og personer kan anden del blive lidt uoverskuelig med alle slægtleddene på kryds og tværs.

En virkelig velskrevet og indlevet familiehistorie.

Reserver bogen her.