Geminiforbandelsen

Cecilie anbefaler "Geminiforbandelsen" af Kim Ace Nielsen

Af cdb
29.06.21
Først giver Rasmus’ nye ven stød, så bliver de jaget gennem skoven af en forvokset dræber kat, og så ender de i en anden verden – splitteravne nøgne!

Rasmus er generelt set ikke specielt heldig – han har ingen venner, tisser i sengen og hans plejebror Troels mobber ham. Rasmus’ verden består af fantasy og sci-fi og han er typen der sidder for sig selv i frikvarteret med en god bog. Men det ændrer sig da hans nye nabo Xander flytter ind. Xander er flot, dygtig til sport og en all-round rar fyr. Og selv om det er svært at være den nye dreng i klassen, vil han gerne være venner med den upopulære Rasmus.

Under et natteløb på en lejrtur bliver de to drenge angrebet af en kæmpe hvid los, og pludselig befinder de sig i en fremmed verden med to måner. Det viser sig at de sammen frit kan skifte mellem de to verdener, med den ene hage at de ikke kan tage noget med – heller ikke tøj!

Akavet nøgenhed, nørdede referencer, skræmmende monstre og en ordentlig omgang humor er byggestenene i første bind af Geminiforbandelsen. Bør læses af alle nørder fra ca. 8.

Tags
Materialer