Cecilie anbefaler "Myntes dagbog - Livet er en fest" af StineStregen

Af cdb
02.03.21
Det er ikke nemt at være Mynte.

Slet ikke når man bliver inviteret til sin perfekte kusines fødselsdagsfest, og virkelig ikke har lyst til at tage med. Men hvis nu Mynte rent faktisk havde læst invitationen kunne hun have sparet sig en masse bekymringer – hun må nemlig tage sin bedste veninde Zosia med til festen! Så kommer pigerne ellers i gang med at finde på gaver, øve sig (endnu mere) på deres danse rutiner og, vigtigst af alt, tage på shoppingstur for et nyt sæt tøj!

Det viser sig bare at det ikke er lige til at finde tøj man rent faktisk har det godt i, og ikke selv synes man ligner en flæskepanda i. Også selv om ens bedste veninde synes man ser herregodt ud i det.

Pludselig kan Mynte ikke se andet end overvægt i spejlet og ender ud i nogle usunde forsøg på at slanke sig. Og som om det ikke er nok, opstår der også en kløft mellem hende og Zosia. Heldigvis får de løst problemerne til slut og får øjnene op for, at det hele måske ikke er så slemt igen.

Myntes dagbog er en super sød dagbogs serie med fine små illustrationer der virkelig skaber stemning og er med til at fortælle historien. Fra ca. 10 år.

Materialer