Gasolin', kor, fællessang og anbefalinger

Af mly
31.10.18
Tirsdag d. 30 oktober stod i Gasolins tegn på Trappen i Kultur- & Borgerhuset. Se billeder fra arrangementet og lån vores materialer om Gasolin'.

Aftenen åbnede med Coret fra Greve, der varmerede Trappen op med klassiske danske værker, her inklusiv et Gasolin' Medley:

 

Dernæst overtog musiker og rockleksikon Thomas Ulrik Larsen scenen med et Gasolin' koncertforedrag. Her var plads til historiefortælling, fællessang, grin og minder fra bandets succesfulde historie:

 

På biblioteket kan du låne flere spændende Gasolin' titler. Thomas Ulrik Larsen nævnte bogen Hit, Shit og Albuer, skrevet af bandets producer Poul Bruun (ebog, lånes på eReolen). En ærlig og sjov bog, hvor du blandt andet kommer helt tæt på Gasolin'. Ellers er der bogen Gas af Torben Bille, der med en lang række af Jan Perssons fotografier, som omdrejningspunkt, fortæller historien om bandet. Peder Bundgaard har også skrevet en fremragende bog, der gennemgår bandets og samtidens historie i bogen Gasolin' - masser af succes. Klik på links for at reservere bøgerne.

 

Materialer