Liva anbefaler: "Lugnasad" af K.L. Berger

Af Anonym (ikke efterprøvet)
11.01.21
En nervepirrende YA-Roman.

Liva er vores 15 årige frivillige anbefaler, der hovedsageligt anbefaler fantasy og YA-bøger til unge.

En nervepirrende YA-Roman om 30 unge, alle med forskellige baggrunde, sociale status, og personligheder, kun med det ene til fælles, at de alle sammen er blevet sendt til øen, Lugnasad, på en 10 dages lang sommerlejre.

Charlotte: Farspige og mors store fortrydelse, stor forbruger af fars kreditkort, og er den typiske populære, stædige og ikke specielt venlige pige, man typisk kun ser på film.  

Alex: Den tidligere populære sportsmand, som blev smidt af holdet, og mistede kammeraterne, efter han forelskede sig, og sprang ud som bøsse, og derefter blev til et nemt offer for hele skolen.

Benjamin: En rigtig nørd, han kender alle facts, og har svært ved at stoppe med at snakke, så snart han er gået i gang. Benjamin spilder ikke normalt sin tid på venner eller sociale aktiviteter, men bruger i stedet tiden på at få gode karakterer, så han kan gøre sin hårdt arbejdende mor stolt.

Hvordan vil det gå dem, når de skal redde hinanden fra en overnaturlig kræft, ritualer, der går udover den vildeste fantasi, og voksne uden grænser?

K.L. Berger er en dansk forfatter, som også er redaktør, foredragsholder og oversætter.
Katja Laub Berger formår at fange læseren, holde spændingen, og komme op med vilde ideer, og drejninger i Lugnasad, som ikke kun er uventede, men også anderledes.

Kan anbefales for 14+ 

Materialer