Nye Playstation 4 spil

Nye spil på hylderne

Af mly
09.03.18
Vi har netop modtaget fire stærke Playstation 4 titler, så er du mere til gaming end at bygge snemænd, så kig ned og lån.

The Book of Unwritten Tales 2 er et episk eventyr omkring byen Seastone. Her du følger gnom-magikeren Wilbur, elver prinsessen Ivo, den menneskelige eventyrer Nate og hans kæledyr Critter. Det er fortalt over fem kapitler fra forskellige miljøer såsom airborne pirate city, Dark Woods, og den fortabte ørkenby Loren Ipsum. Der er tale om en overraskende god spiloplevelse, i en fænglende historie, der giver dig over 30 timers gameplay. Så skal weekenden stå i eventyrets tegn, så kan denne titel varmt anbefales.

Okami HD er action-adventure af høj karat. Spilleren tager rollen som den solgudinde Amaterasu, i form af en ulv. Hendes opgave er, at genskabe farve, eller liv, til verden ved at dræbe de monstre der har stjålet det. Ameterasu har både tilbedere og fjender og jo mere folk tilbeder hende, jo mere stærk bliver hun. Spillet udkom i første omgang til Playstation 3, men er i denne version opdateret til HD og 4k. Her er tale om et spil, der scorer top karakter overalt.

I Victor Vran: Overkill Edition er du demonjægeren Victor. Du udvikler din egen helt på missionen at befri den forbandede by Zagoravia. Spillet er et dungeon crawler rollespil, hvor du nedkæmper skeletter og edderkopper med svær, hamre og hvad du ellers finder af loot. Er du til klassikere som Diablo og Torchlight, så er det her spil helt sikkert noget for dig.

Sidst men ikke mindst har vi Spintires Mud Runner. Spillet blev hurtigt et million sælgende indie hit, og har derfor spredt sig ud over alle spil platforme, nu også Playstation 4. Spilleren sættes i førersædet på utrolige terrængående køretøjer. Man vover sig ud i det ekstreme sibiriske landskab, kun med et kort og kompas til at guide. Med hele 19 offroad køretøjer og et kæmpe landskab at overvinde er Spintires Mud Runner den ultimative off-road simulation oplevelse.

Materialer