Den Lille Kunstskole.

Af lho
20.03.23
Mød Romeo Valentino, der er ny frivillig i Vallensbæk Kultur- & Borgerhus, i Den Lille Kunstskole.

Mød Romeo Valentino, der er ny frivillig i Vallensbæk Kultur- & Borgerhus, i Den Lille Kunstskole. 

 

Romeo Valentino er 45 år og kommer fra Californien. Til daglig er han i praktik i en børnehave i Vallensbæk Nord, hvor han arbejder med udvikling af børnenes kunstneriske evner. 

Da Romeo startede som kunstner var han meget inspireret at tegneserier som Garfield og andre Marvel tegneserier. Da han blev ældre, blev han fascineret af Salvador Dali, Maurits Cornelius Escher og filminstruktøren Tim Burton, hvis kunstneriske værker og udtryksformer han kunne bruge i sin egen kunstfremstilling. 

I dag laver han lidt af alt muligt kunst og hans værker er mest surrealistiske i deres udtryk. 

I Hollywood havde Romeo et kunstgalleri og der mødte han en dag en anden kunstner som var pædagog i Los Angeles. Hun spurgte, om han havde lyst til at starte en kunstskole op for børn. I forbindelse med det tog Romeo 2 kurser om børneudvikling på L. A. Valley College. Da han kom til Danmark, tog han et 6 ugers kursus om pædagogmedhjælper i en børnehave. 

Romeo glæder sig til at undervise børnene i Den Lille Kunstskole, hvor der vil være plads til at dele sjove oplevelser, fordybe sig og udtrykke sig kreativt.  

Kunstskolen er for 10-13-årige drenge og piger der er glade for at tegne og være kreative. 

Der er plads til 10 børn. 

Første mødedag er fredag d. 24. marts kl. 16.00-17.00, så skynd dig at melde dig til.  

Tilmeld dig her: Den Lille Kunstskole