Find læseinspiration til børnene

Af Anonym (ikke efterprøvet)
15.12.20
Skal din næste bog være sjov, fyldt med billeder, svær eller kort?

Buggi.dk er en ny søgeprotal, vi tilbyder borgerne i kommunen. På Buggi søger du ikke ved at skrive tekst, men søger via emojis, så det er intuitivt og tilgælgenligt for de børn, det er udviklet til.
Buggi er målrettet børn mellem ca. 8 og 12 år, så der er ikke en masse tekst der skal læses eller skrives for at finde frem til bøgerne.

Buggi giver forslag til god læsning, der passer til dig – du skal bare vælge om den skal være svær eller let, kort eller lang, med mange eller få billeder - eller bruge emoji-funktionen til at finde den rette genre for dig.
Ved hjælp af emojis for sjov, eventyrlig, spændende, romantisk eller mange andre typer, finder Buggi bøger, der passer til dig. 

Så tryk på et par emojis, send en spytklat afsted for at vælge hvor svær bogen skal være og træk så i en gravhund – så kommer der en hel liste med gode bøger, der svarer til dine ønsker. 

Prøv det her: buggi.dk

Vi håber, det kan skabe god læselyst hos jer - og husk, I kan reservere bøgerne nu og afhente dem gennem et vindue ved Rådhusets reception.

Materialer