Velkommen til Liva - vores nye frivillige boganbefaler

Af Anonym (ikke efterprøvet)
19.12.20
I dag kommer den første anbefaling fra vores frivillige boganbefaler, Liva.

Vi har spurgt lidt ind til hendes gode læseoplevelser og præferencer, når det kommer til læsningen :-)

I kan læse hendes svar her:
- Hvad er den bedste bog, du har læst og hvorfor er den, den bedste?
"Jeg synes, der er blevet skrevet virkelig mange gode og velskrevede bøger, men jeg ville nok svare Grisha af Leigh Bardugo eller måske Ravnenes Hvisken af Malene Sølvsten som nogle af favoritterne? Begge bøger er bare rigtig gode, både plottet, karakterne og den verden bøgerne befinder sig i."

- Hvem er din yndlingsforfatter?
"Min yndlingsforfatter er nok John Green, fordi han tør skrive om emner, som jeg ikke føler særlig mange skriver om, i hvert fald ikke på samme måde."

- Hvad læser du lige nu?
"Jeg er faktisk lige blevet færdig med Lugnasad af Katja L. Berger, det blev jeg her i går, men regner med at gå i gang med Kragens Kald af Leigh Bardugo."

- Hvilken genrer kan du bedst lidt at læse og hvorfor?
"Jeg holder meget af de fleste genre, men jeg kan bedst lide at læse YA og fantasy. Det er nok, fordi man kommer ind i den her "verden", hvor man oplever ting, som man nok ikke kommer til at opleve ellers, også synes jeg bare, at man oplever en anden form for underholdning og læselyst."

- Hvorfor har du valgt at være frivillig anbefaler hos Kultur- & Borgerhuset?
"Jeg har valgt at blive frivillig anbefaler hos Kultur- & Borgerhuset, fordi jeg i forvejen læser meget, og tænkte at det ville være interessant at prøve."

Velkommen til Liva 

Materialer