- Bog
Sous vide kogebogen : mørt og velsmagende med vakuum og vandovn
Af Hanne Birgitte Grøndahl, Anders Grøndahl (2015)
Kogebog til madlavning med sous vide-maskine. Med opskrifter, ideer til tilbehør og marinader, samt tips om sous vide-udstyr
Emner
sous vide
Hvor er materialet?
Henter beholdningsoplysninger.
Se mere om materialet, emnetal til fagbøger m.v.
Type
Bog
Format
illustreret i farver
Sprog
dansk
Emneord
Emnetal
64.11
Bidrag af
Beskrivelse
Indhold: Sort magi eller sous vide? ; Tips og tricks ; Fjerkræ ; Kalv ; Svin ; Lam ; Okse ; Fisk og skaldyr ; Tilbehør
ISBN
9788717045576
Udgave
1. oplag (2015)
Omfang
89 sider
Forlag
Nyt Nordisk Forlag
Målgruppe
alment niveauvoksenmaterialer
Anmeldelser
Lektørudtalelse
Selve teknikken beskrives klart og præcist og opskrifterne er forholdsvis enkle med velkendte ingredienser