Om jordbærrets historie, sorter og dyrkning. Med opskrifter på jordbær brugt i både traditionelle retter og nye sammensætninger - også i det salte køkken
Emner
jordbær
Hvor er materialet?
Henter beholdningsoplysninger.
Se mere om materialet, emnetal til fagbøger m.v.
Type
Bog
Format
illustreret i farver
Sprog
dansk
Emneord
Emnetal
63.55
Bidrag af
Beskrivelse
Indhold: Jordbærrets historie ; Jordbær i kunst og kultur ; Botanik og udbredelse ; Jordbær i haven ; Succes med jordbær ; Jordbær-skavanker ; Jordbærsorter ; Pluk, skyl og pyn ; Smag, duft og sundhed ; Opskrifter
ISBN
9788793159198
Udgave
1. udgave, 1. oplag (2016)
Omfang
157 sider
Forlag
Koustrup & Co.
Målgruppe
alment niveauvoksenmaterialer
Anmeldelser
Lektørudtalelse
Flot og indbydende jordbærbog, der kommer omkring både historie, sorter, dyrkning og tilberedning i et let tilgængeligt sprog og med mange fine illustrationer