Om dette arrangement

Tid
13:00 - 16:00
Pris
Gratis
Lokalitet
Havet
Target
For voksne
Køb billet(ter)
Foredrag & debat

UDSOLGT! Oplev Michael Kamber: Foredrag & fælles tur ud i Vallensbæk

16.04.23
At gå er en essentiel del af at være et menneske. Det har vi en tendens til at glemme i det moderne liv. Både i arbejdslivet og privatlivet, hvor manges hverdag foregår indendørs og mest af alt siddende.

Der er garanti for inspiration, humor og stof til eftertanke, når Mikael Kamber fortæller, hvorfor det er en ualmindelig god idé at genfinde gangtempoet i hverdagen.

Foredraget kommer ind på følgende emner:

  • Vores biologiske behov
  • Sammenhængen mellem tempo og trivsel
  • Vores mentale behov
  • Hvordan vi kan genskabe gode gå-vaner i hverdagen

Som deltager kommer du ikke alene til at høre om fordelene ved at gå. Du kommer også til at mærke dem på din egen krop, da vi efter ca. 1 times oplæg, tar’ overtøjet på og begiver os sammen ned i Strandparken. Ruten vil være 4-5 km.

I løbet af timerne vi er sammen, bliver du præsenteret for forskellige muligheder for at indarbejde effektive gå-rutiner i hverdagen og arbejdsdagen. Der vil også være oplæg undervejs på gåturen. Og allerede inden vi sir’ farvel, har du besluttet, hvordan du med det samme kan tage fat på de nye rutiner.

Vi slutter af med fælles kaffeslabberas og en mulighed for at fastholde det lærte. Vi står nemlig klar med computer til en tilmelding til årets ”Tæl Skridt” i Vallensbæk, som er en chance for at deltage i et gå-fællesskab uge 17- 18.

Medbring tøj og sko efter vejrudsigten, for ”dårligt vejr” bliver ikke vores undskyldning den dag for at komme ud at gå.

Bag om Mikael Kamber (f. 1967): journalist og TV-vært og et kendt ansigt. Men du vidste måske ikke, at han også er en passioneret vandrer og forfatter. Han har skrevet flere bøger om trivsel i arbejdslivet og i resten af livet. Dette arrangement bygger på Mikael Kambers bog ”GÅ GODT”.