Din brugerkonto og lånerstatus

Her kan du se din brugerprofil - hvad du har lånt med hjem og hvilke reserveringer du har. Du kan også se hvilket nummer du er i reserveringskøen og om der er materialer der er klar til at blive hentet og udlånt til dig og rette dine brugeroplysninger.

Klik på "Login" i øverste højre hjørne.

Login

Du skal nu indtaste dit låner- eller cpr.nr. i første felt (skrevet i ét, uden mellemrum eller bindestreg), og i andet felt skal du skrive din biblioteks-pinkode (de 4 cifre du har valgt). Klik på den sorte Log ind-knap.

Min konto

Knappen ”Min konto” bliver nu synlig. Klik på ”Min konto”.

Nu vises din Lånerstatus:

Lånerstatus

Min konto kan du

- se din lånerstatus
- redigere din brugerprofil
- se dine lån og forny
- se reserveringer og mellemværender og betale gebyrer
- se din huskeliste

Vælg Lån & forny, reserveringer og mellemværender, for at se afleveringsfrister og forsøge at forny dine lån, samt slette eller opdatere reserveringer. Markér med flueben de lån eller reserveringer du vil behandle.

I Rediger brugerprofil kan du

- vælge, hvor længe du er villig til at vente på, at det bliver din tur til at låne et materiale, som du har reserveret ("Interesseperiode").  OBS! Vi anbefaler , at den sættes til mindst 6 måneder. Interesseperioden  kan også altid ændres på den enkelte reservering.
- ændre din pinkode
- ændre e-mailadresse og mobilnummer
- ændre afhentningssted for materialer, der kan hentes
- indtaste en periode, hvor dine reserveringer ikke skal være aktive (anvendes typisk i ferieperioder). Denne funktion virker dog ikke i forbindelse med materialer, der skaffes hjem fra et andet folkebibliotek udenfor Vallensbæk Kommune.