Campus

Campus er et moderne læringscenter og mødested for elever, daginstitutioner, foreninger, erhvervsliv og andre borgere i Vallensbæk, hvor der er fokus på kultur og ny teknologi.


Campus er midlertidigt lukket

Du kan  afhente bestilte bøger, benytte dig af og bidrage til bogbyttecentralen, læse dagens avis eller deltage i kulturelle aktiviteter såsom foredrag og filmvisninger, der løbende vil blive afholdt i Campus. Du kan læse mere om Campus på kommunens hjemmeside.

Allerede når bibliotekets materialer reserveres, vælger man, hvor man senere ønsker at hente dem. Der kan vælges mellem Hovedbiblioteket og Pilehaveskolen.

Biblioteket giver besked, når materialerne er klar til afhentning. Hvis biblioteket har fået lånerens mobilnummer eller mailadresse sendes en sms eller mail. Det er den hurtigste måde, at få besked på.

Er skolen valgt som afhentningssted, kan en ”forseglet” pose med materialer afhentes  på skolebiblioteket. Man kan også aflevere materialerne på skolebiblioteket. Man behøver dog ikke aflevere samme sted, som materialerne er hentet.