Bettina anbefaler "Mordet på Øen"
Bettina anbefaler "Mordet på Øen"

BETTINA ANBEFALER

Af mly
24.07.17
Bettina anbefaler "Mordet på øen" af Michael Larsen. For pokker for en spændende krimi, næsten ikke til at lægge fra sig!

Michael Larsen har skrevet en vidende og berigende krimi, som udspiller sig i det sydfynske øhav, på Ærø. Det mærkes tydeligt at forfatteren har et stort kendskab (og kærlighed) til øen - både naturen, traditionerne og folket. Og det kommer læseren til gode.

Netop den gamle tradition med at rende maske er indledningen til Mordet på øen. En maskeklædt mand slår en kvinde ihjel på en gård på det nordlige Ærø.

Jan Folmer fra drabsafdelingen sættes på sagen, der viser sig at være meget kompleks. Hvem er morderen, har han myrdet flere, hvem dækker over ham og hvorfor? Jan Folmer bliver modarbejdet fra flere sider. Samtidig ringer morderen til ham flere gange - hvilken forbindelse har de to egentlig?

På lokalavisen arbejder Charlotte Monson, som har meget nøje kendskab til mordet. Hun holder sine kilder tæt ind til kroppen og er i det hele taget en kvinde med en mørklagt fortid.

Mange tråde er fermt vævet sammen til en spændende og nervepirrende krimi, som i den grad lægger op til en to’er. Lad os håbe at den kommer.

Reserver den via dette link.

 

Bettina anbefaler "Mordet på Øen"