Nye spil på hylderne

Af mly
01.08.18
Er varmen for meget, så lån et af vores nye ps4 spil og køl ned foran skærmen.

Vi har fået en håndfuld nye spil hjem. Læs vores anbefalinger af dem her:

 

Dark Souls Remastered

Det første Dark Souls spil er blevet remastered og står nu endnu skarpere i high resolution og i flydende 60 fps (frames pr. second). Er du til uhyre udfordrende rollespil, så kast dig ud i dette spil, som er et af de absolut mest influrerende rpg's i nyere tid.

Sega Mega Drive Classics

Tag en tidrejse tilbage i tiden til retro konsollen Sega Mega Drive. Her finder du titler som Sonic The Hedgehog, Golden Axe og Alex Kidd. Et must for forældre der er vokset op med spillene og for børn der gerne vil lære om spilhistorie.

Street Fighter 30th Anniversary Collection

Her får du 12 klassiske Street Fighter spil i en samlet kollektion. Street Fighter var med til at sætte standarden for kampspil, da det helt første spil udkom i 1987. Siden er både grafik, gameplay og udvalg af kæmpere blevet endnu bedre. Skal du starte et sted, så spil Street Fighter 2, som mange nok kan huske fra klubben eller teenageværelset. Et helt igennem fantastisk spil med klassiske karakterer som Ken, Blanka, Dhalsim og Guile. Du kan udfordre venner og familier i sofaen eller spille online mod tusinder af spillere fra hele verden.

Uncharted - The Lost Legacy

Uncharted er action-adventure i højeste klasse. Det er første spil hvor man ikke spiller som Nathan Drake, men istedet som  den kvindelige skattejæger Chloe Frazer pattet op med ex-lejemorderen Nadine Ross. Du skal løse gåder og skyde dig gennem banerne i bedste Uncharted stil, som vi kender den fra de tidligere spil. Specielt Chloe og Nadines stærke makkerpar fungerer fremragende, og det raffinerede gameplay gør, at denne version flere steder beskrives som "The best of Uncharted".

Darkest Dungeon

Spillet er et udfordrende gotisk turbaseret rollespil. Du rekrutterer, træner og leder et hold helte i de mørke dungeons. Kampsystemet er utroligt dybt og uforudsigeligheden i spillet gør, at du kan vende tilbage til det gang på gang.

Marvel Superheroes 2

Er du til lego og superhelte, så går du ikke galt i byen her. Du kan være alle superheltene og gameplayet afviger ikke for meget fra tidligere lego spil. Spillets gåder er relativt simple ligesom styringen af de forskellige superhelte minder meget om hinanden. Derfor egner spillet sig godt til den yngre målgruppe.

Materialer