Ansigt af puslespilsbrikker

Tema: Spil

Af CDB
04.01.22
I januar og februar har vi tema om spil, og vi byder indenfor til to sjove, legende, lærerige og udfordrende måneder, med arrangementer, workshops, litteraturquiz, læsetips- og lister og meget mere.

I 2022 byder vi i Kultur- & Borgerhuset på en række spændende teamer, og vi starter året hårdt ud med et tema om spil!

Vi har valgt spiltemaet som det første tema i 2022, fordi spil er noget der både kan foregå online, hvor mange børn og unge mødes med venner over hele verden, det kan være helt analogt som hyggeligt samvær med familien en mørk vinteraften eller det kan sætte tankerne i gang som metafor i en god roman.

Hvis du klikker dig rundt her på siden, vil du f.eks. finde læselister til børn med spillet som overordnet plot – det kan mange børn genkende, og spillet kan derfor være en legende indgang til litteraturens verden for de børn, der måske har brug for et ekstra skub til læselysten.

Du kan også finde en liste med voksenlitteratur, hvor f.eks. skak som tema ofte går igen. Netop skakspillet bliver ofte brugt som metafor for skæbnen og livets træk og modtræk. 

Børne- og voksenlisten med bøger kan du finde her.

Vi har også arrangeret en masse fede arrangementer og workshops, hvor du kan blive udfordret af forskellige spil, teorien bag, eller selv prøve kræfter med at lave spil.

Vi glæder os til at indvie dig i spillets verden – og håber at corona ikke kommer (for meget) i vejen.